Tilitalo Emman palvelut

Tilitalo Emma on Suomen johtava asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpitoon erikoistunut tilitoimisto. Tunnemme alan kuin omat taskumme, ja kaikki palvelumme on räätälöity juuri isännöintiyrittäjien etuja silmällä pitäen. 

Tarjoamme kaikki taloushallinnon palvelut. Sähköisesti toteutettavien kokonaisvaltaisten laskentapalveluiden lisäksi tarjoamme monipuolisia erikoispalveluita isännöintiyrityksesi kehittämiseen ja käytännön toimintavarmuuden optimointiin.

Olemme rakentaneet palvelukokonaisuutemme asiakasyrityksillemme tyypillisten tavoitteiden mukaisesti:

 • Huoleton ja helppo yrittäminen
 • Yrityksen toiminnan kasvattaminen
 • Yrityksen tuloksen parantaminen

Asiakkaaksi tuleminen on helppoa! Voit tarvittaessa ulkoistaa kaiken tai aloittaa ulkoistamalla vain osan taloyhtiöistäsi. Voimme myös keskustella nykyisen kirjanpitäjäsi palkkaamisesta Emmalle. 

Palveluihimme ei sisälly näitä:

 • Suurten kansainvälisten yritysten byrokratiaa
 • Kirjanpitojargonia jota et ymmärrä
 • Paperi- ja mappivuoria
 • Pienten toimijoiden epävarmuustekijöitä
 • Kaikkea-kaikille palveluideologiaa

Palvelemme kaikissa yritystoimintasi tilanteissa

Valitse yrityksesi tarpeisiin sopiva palvelu

Yrittäjän arjen helpottaja

Taloyhtiöiden kirjanpito vie paljon isännöintiyrityksen aikaa ja muita resursseja. Aina ei ongelmiltakaan voi välttyä. 

Kun haluat helpottaa elämääsi isännöintiyrittäjänä, Yrittäjän arjen helpottaja on sinulle juuri oikea palvelu. Hoidamme taloyhtiöiden kirjanpidon puolestasi, ja sinä voit keskittyä työn muihin haasteisiin.

Voit tarjota asiakkaillesi täysin reaaliaikaisen kirjanpidon, johon heillä on suora pääsy oman sivunsa kautta. Sinun aikaasi säästää myös se, että hoidamme asiakaspalvelunkin puolestasi. Kyllä.

Kun valitset Yrittäjän arjen helpottajan, hyödynnät Emman kokenutta ja ystävällistä tiimiä aina ennakoitavissa olevaan hintaan. 

Nopean kasvajan tuki

Nopea kasvu tarkoittaa usein etupainotteista kulurakennetta ja rekrytointipaineita. Kasvavia asiakasmääriä varten on oltava valmiina tarvittava määrä isännöitsijöitä, asiakaspalvelijoita ja kirjanpitäjiä - yleensä jo ennen kuin asiakkaista on edes varmaa tietoa. 

Ymmärrämme kasvavan yrityksen ongelmat paremmin kuin hyvin. 

Nopean kasvajan tuki on palvelumme kasvua tavoitteleville yrityksille. Saat palvelulle skaalautuvuustakuun - ulkoistettu kirjanpitotiimisi kasvaa yrityksesi tahdissa. Optimoitu taloushallinto sekä asiantuntijoidemme sparraus ja tuki luovat vakaan pohjan kasvulle. 

Aloitetaan yhteisellä suunnittelupalaverilla.

Tarjoamme palvelua myös suoraan taloyhtiöille

Tilitalo Emman Premium-asiakkuus

Kun taloyhtiökirjanpitosi on ulkoistettu Emmalle, on aika laittaa myös oma yrityksesi tuloskuntoon.

Vuosien kokemus isännöintialan liiketoiminnasta on tuonut meille erittäin vahvan ymmärryksen siitä, mitä on toimivan ja menestyvän isännöintiyrityksen takana. 

Emman Premium-asiakkuus sisältää isännöintiyrityksen omien prosessien ja taloushallinnon kartoituksen sekä suunnitelman toimintatapojen tehostamiseen ja budjetointiin. Tavoitteena on nostaa yrityksen tulosta vähintään 5-10% heti ensimmäisestä päivästä alkaen.

Me tiedämme, miten isännöitsijätoimisto saadaan menestymään. Kaivetaanko myös sinun yrityksestäsi parhaat puolet esiin?

Ota yhteyttä!

"Olen itse ammatiltani kirjanpitäjä. Keskittyäkseni täysin isännöintiin ulkoistin kaikki yritykseni asiakkaina olevat taloyhtiöt Emman hoidettavaksi. Tämä oli minulta vahva luottamuslause heidän työlleen.

Uuden taloyhtiön tullessa asiakkaaksi kirjanpitäjä ottaa sen aina hienosti haltuun, vaikka saadut tiedot ovat silloin tällöin puutteellisia ja sekaisin. Asiat on hoidettu aina jämptisti ja säntillisesti, eikä vain sinne päin. Tämä on minulle erityisen tärkeää. Määräajoista pidetään kiinni ja tiedot pidetään ajan tasalla - nämäkin erittäin tärkeitä asioita eikä pelkkiä kliseitä."

Mika Kytöharju, Ledger Proma Oy
Emman asiakkaaksi tuleminen on helppoa

Miten ulkoistaminen tapahtuu?

 • Ota yhteyttä

  Kartoitetaan yrityksesi tarpeet ja tilanne. Saat meiltä ehdotuksen ja tarjouksen suosittelemistamme toimista.

 • Kirjanpidon siirto

  Hyväksyttyäsi sopimuksen siirrämme taloyhtiöiden kirjanpidon Emman järjestelmään hyvissä ajoin ennen sopimuskauden alkamista. 

 • Käyttöönotto

  Kirjanpitosi on nyt hyvässä hoidossa, ja voit huoletta keskittyä yritystoimintasi muihin osa-alueisiin. Oma yhteyshenkilösi on aina tavoitettavissa, kun tarvitset apua.

Ota yhteyttä jo tänään, katsotaan yhdessä miten voisimme olla avuksi. 

Tiesitkö, että Emman asiakaspalvelu vastaa myös taloyhtiöiden osakkaiden kysymyksiin? Kyllä!

Tilitalo Emma

Laatua ja ammattitaitoa!

Tilitalo Emma | Järvenpää

Rantakatu 3a L4
04400 Järvenpää
Siru Hiekka, 050 408 9521
Sanna Kilpinen, 050 597 3286

Tilitalo Emma | Oulu

Isokatu 50
90100 Oulu
Nina Laitala, 050 408 9529

Tilitalo Emma | Varkaus

Pirnankatu 4 LH40
78200 Varkaus
Pia Kaukonen, 050 597 1004