TilitaloEmma Isokuva Rekrytointi

Tervetuloa Tilitalo Emmaan!

Tilitalo Emma on vuonna 2008 perustettu taloushallinnon palveluyritys. Erikoisosaamisalaamme ovat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt. Visionamme on laittaa taloyhtiöiden talousasiat kuntoon – siihen meiltä löytyy yhteensä kymmenien vuosien osaaminen ja kokemus.

Tuotamme tammi-, helmi- ja maaliskuun aikana noin 650 taloyhtiön tilinpäätökset isännöitsijöille yli 25:lle paikkakunnalle ympäri Suomen.

Tilitalo Emmassa ei tunneta tyhmiä kysymyksiä – palvelu pelaa henkilökohtaisesti tutun ihmisen kanssa. Jokainen asiakas on meille tärkeä.

Henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua!

Roboteille annetaan paljon toistoja ja aikaa vieviä osia aiemmin "käsin" tietokoneella tehdyistä töistä. Suurimmat hyödyt saadaan taloushallinnon ja asiakaspalvelun rutiineista, jotka robotti pystyy huolehtimaan täsmällisesti ja nopeasti. Isännöitsijöille robotti voi valmistella asioita pidemmälle, mihin pelkkä isännöintisovellus pystyy. Ihminen jää lähtötelineisiin monimutkaisissa, paljon toistoa ja tarkkuutta vaativissa töissä.

Ohjelmistorobotti käyttää tietokonetta ja isännöintisovelluksia ihmisen sijaan. Ne eivät siis ole osa mitään valmista ohjelmaa.

Kaikki asiakaspalvelu-, kirjanpito- ja isännöintitiimit voivat hyödyntää rutiineissaan Robo-tiimiä. Viiden Robon tiimiä vetää onneksi vielä ihminen :)

Asiakkaalle ohjelmistorobotit näkyvät monipuolisena ajantasaisena tietona, tehokkaana palveluna, jonka toimittaa HSI:n hymyilevä asiakaspalvelija.

Reaaliaikainen kirjanpito, kaikki tositteet, talouden raportit, pankkitilien saldot ym. ovat olleet jo vuosia kaikkien asiakkaidemme hallitusten katseltavissa verkossa. Nyt meillä on entistäkin paremmat mahdollisuudet jalostaa tästä informaatiosta hyödyllistä valmiiksi pureksittua tietoa isännöitsijöiden ja hallitusten työn tueksi.

Haluamme kehittää isännöintiä. Jos sinulla on ajatuksia – kuuntelemme.

Lisätietoja:

Kehitysjohtaja Nina Gromoff, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 3008969 Toimitusjohtaja Esko Pietikäinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 0400 391530 Huhtikuussa HSI:ssä aloittaa neljä huippu ammattilaista: kolme isännöitsijää ja tekninen asiantuntija. Heistä kerromme enemmän huhtikuun alussa.